Neye

NEYE | En verden af tasker, med mere end ét formål

Hos NEYE finder du et bredt udvalg af tasker, rygsække, kufferter og accessories – nøje udvalgt til at kunne imødekomme den moderne forbrugers behov i et utal af situationer: til hverdag, til fest, i skolen, på jobbet, til sport eller til ferien.

Med faglig ekspertise siden 1881 har vi en arv, som vi viderefører hver dag gennem vores stærke passion for kvalitetsprodukter til rimelige priser. Og vi er stolte af at være ejet af NEYE-Fonden, der giver overskuddet fra NEYE butikkerne til kræftforskningen i Danmark. Således tjener produkter fra NEYE ikke blot et praktisk formål for den enkelte, men også en vigtigt formål for alle andre. Vi kalder det ”Tasker med et formål”.

I vores inspirerende butikker kan du finde en række internationalt og nationalt anerkendte brands med varer der spænder fra punge, bælter, paraplyer, penalhuse og accessories til et bredt sortiment af tasker, rygsække, skoletasker, kufferter og rejsetasker. Du kan altid forvente produkter i bedste kvalitet fra de mest eftertragtede mærker såsom Samsonite, Delsey, Eastpak, Fjällräven, Rains, LEGO®, JEVA, Markberg, DAY et, Aura, Depeche, Belsac, Valentino, DKNY, Sofie Schnoor, Bugatti, SDLR by Saddler og mange, mange flere.

Danmarks taske- og kuffertekspert

Som hele landets taske- og kuffertekspert med speciale i lædervarer har vi de allerbedste forudsætninger for at producere og udvælge kvalitetsprodukter, der både er trendy og klassiske og bevarer sit smukke look i de kommende år. For os er det afgørende, at du aldrig går forgæves i vores butik og at du bliver budt velkommen af imødekommende og kvalificeret personale, der sørger for at bidrage til den gode shoppeoplevelse. Vi ses i NEYE.

KONTAKTINFO:

Rådhusstræde 7C
4600 Køge
33170286
VI TAGER GAVEKORT
download (10).jpeg
download (12).jpeg
download (11).jpeg